Fugleliv om vinteren

Det har en lang periode vært veldig kaldt med mye snø. Da har de søte småfuglene rundt oss ofte lite tilgang på mat. Derfor er det ekstra viktig å mate fuglene på denne tiden av året!

Det å mate fuglene om vinteren er ikke bare til glede for sultne småfugler, men også til glede for deg. Da får du et rikt og hyggelig fugleliv i din egen hage på denne tiden av året. Det finnes jo ikke noe bedre enn å kunne høre deilig fuglesang rundt seg året rundt! Når jeg mater fuglene på gården hender det ofte at jeg filmer og fotograferer mine søte små flyvende venner. Under kan dere se en liten videosnutt som jeg har filmet av mating av fuglene:

På gården har jeg mange matstasjoner for fuglene slik at jeg kan se de fra alle vinduer i huset. Oftest bruker jeg meiseboller og solsikkefrø i fuglematere, men det finne også flere ting som fuglene liker.

Husk å mat fuglene! Gevinsten er et kvitrende fugleliv rundt deg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *