The Old Fashioned Cocktail

Her er oppskrift på min yndlingscocktailen Old Fashioned. Dette er en whiskydrink som jeg aldri blir lei!

Old Fashioned er en av verdens eldste cocktails, som kan spores helt tilbake til begynnelsen av 1800-tallet. Denne drinken har både klasse og stil! Så når helgen er her igjen kan du drømme deg tilbake til stilige og glamorøse gamledager mens du nyter denne fantastiske drinken.

Under har oppskriften til denne legendariske drinken:

Old Fashioned Cocktail

Ingredienser:

1 ts sukker

4-6 dråper Angostura bitter

4 cl bourbon whisky, vi liker best Maker´s Mark

Slik gjør du:

Ha sukker i et stort whiskyglass og dynk den med noen Angostura dråper, rør godt. Ha i whisky. Rør slik at sukkeret løses opp. Ha i en ekstra stor isbit eller iskule (spesialformer for disse store isbitene kan kjøpes i flere kjøkken og barbutikker). Pynt med appelsinskive og cocktailbær.

Cheers!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *