Ta et bad som James Bond

Det engelske parfymemerke Floris sin historie strekker seg helt tilbake til 1730, og har siden da vært et meget anerkjent britisk parfymehus. Floris  var blant annet favorittmerket til Ian Flemming, noe som man kan legge merke til i hans bøker.

Siden James Bond forfatteren hadde lagt sin elsk på Floris sine dufter, så falt det seg nok naturlig at dette ble det foretrukne merke til agent 007 også. Flere ganger i Ian Flemming sine romaner om James Bond blir Floris nevnt.  Signaturduften til Bond er  ”Floris No. 89” og til sine bad bruker han ”Floris Limes Bath Essence”.

Sist vår leste jeg boken ”Dr No”, hvor James Bond bruker ”Floris Limes Bath Essence” når han blir holdt til fange av Dr No i en meget luksuriøs fangecelle. Siden jeg elsker å ta bad ute i det fri på småbruket, så ble jeg inspirert til å kjøpe denne badeoljen for å prøve den ut selv. Sist kveld under solnedgang fikk jeg endelig tatt mitt første bad med ”Floris Limes Bath Essence”. Under kan dere se bilder fra dette deilige badet.

Tilsett kun noen få dråper av denne meget konsentrerte badeoljen under varmt rennende vann og få et deilig bad som gjør huden myk, smidig og velduftende. Duften er frisk, med noter av sitrus og liljekonvall på en base av musk. Denne badeoljen samt andre produkter fra Floris kan du bestille fra www.gents.no.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *