Whisky med personlig etikett!

Endelig er det fredag og helg etter en lang uke! Når jeg har en frihelg som dette elsker jeg å tilbringe den på gården, hvor jeg bare slapper av og nyter den rolige tilværelsen rundt meg.

Når det er helg er det lov å kose seg litt ekstra, og det passer jeg på å gjøre! Selv er jeg er en stor whiskyelsker, og når det er helg så er dette noe jeg setter pris på å kose meg med. Når ”far” sitter å nyter et glass med whisky, da er det ingen tvil, da er det endelig helg!

Sist uke var jeg så heldige å få en veldig hyggelig gave, som jeg har gledet meg til å smake på når fredagen endelig var her. Gaven var nemlig to flasker Famous Grouse whisky med egen personlig etikett. På  den ene flaksen var det en etikett med skriften ”The Famous Christian” og den andre ”The Famous Farm”. Dette var en utrolig fin gaven som jeg setter stor pris på!

På nettsiden www.thefamouslabels.com kan du også skape din egen personlig etikett til The Famous Grouse whiskyflasken. Her kan du velge din egen tekst som skal stå etter ”The Famous”, samt at du kan også velge å ha ditt eget ønskede bilde på etiketten. Dette synes jeg er en fantastisk morsom ”greie” for alle som elsker whisky. Denne gaven er det nok uten tvil mange andre også som ville satt pris på å få!

God helg alle sammen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *