Velkommen til nye Life by Christian!

Endelig er dagen her hvor jeg kan vise dere min nye blogg! Etter at nettsiden har lenge ligget stille er det godt å være tilbake igjen. Denne gangen med både nytt design og profil!

Dere som har fulgt med nettsiden en stund vil fort legge merke til at det meste er nytt siden sist. Denne gangen har jeg valgt et enklere design og tema. Med denne relanseringen av nettsiden ønsker jeg å vise mer fra mitt liv i naturen, både fra skogen, fjellet og havet.

Jeg ønsker å inspirere mine lesere til å ta naturen rundt oss i bruk, ved å skildre hvor fantastisk et rikt friluftsliv er. Vi her i nord er utrolig heldige som har noe av verdens vakreste natur og landskap rett rundt oss. Enten du liker de mer ekstreme toppturene eller enklere korte turer i nærmeste skog, så er naturen tilgjengelig for alle.

Fremover ønsker jeg å dele med dere både mine små og store eventyr med naturen i fokus. Jeg kommer også selvfølgelig til å skrive om andre ting jeg brenner for, som blant annet mine jobber innen foto og film.

Når jeg skulle finne på en tagline til den nye versjonen av Life By Christian kom jeg frem til ”A Nordic Lifestyle”. Dette kan bety så mangt, og ha et bredt spekter. Men for meg betyr det først og fremst å nyte det gode liv. – ENJOY THE GOOD NORDIC LIFESTYLE!

Håper dere ønsker å følge meg videre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *