Mikkel Rev & Venner

Denne helgen har vært utrolig deilig og avslappende, med treskjæring, besøk av venner og turer i skogen. Våren har også virkelig vist seg på sitt beste disse dagene, så detter er i mine øyne en perfekt gårdshelg!

Det har vært en stund siden jeg har hatt ute mitt viltkamera, så før helgen bestemte jeg meg å sette det ut rett bak gjestehuset på gården. Jeg tenkte å prøve å få filmet reven, så jeg hang opp en liten kalkunbit i bunnen av en gran. Som bestilt kom reven for å utforske denne hengende kjøttbiten som den også tydeligvis syntes også var litt skummel. Så her ble det mange runder rundt treet og raske jafs før den turte å spise.

I filmen fra viltkamera kan dere også seg rådyr og elg  som har sin faste rute der. Det som er litt artig å se er hvor godt dyrene sanser hverandre og hvor oppmerksomme de er. På slutten av filmen ser dere reven gjøre sitt fornødne og legger igjen sitt lille ”visittkort”. Dagen etter er rådyrene tilbake og lukter på det reven har lagt igjen etter seg. Så de har tydelig full kontroll på hverandre. Dessverre er det ikke all verdens høy oppløsning på viltkamera, men det går. Under kan dere se den lille filmen av mine helgegjester på gården:

Jeg skal være flinkere fremover å ha viltkamera ute, og ha det på litt ulike plasser i skogen. Så kan jeg fremover med jevne mellomrom vise dere hva jeg har fanget 😉 Jeg har både gaupe og ulv i skogen her, så det hadde vært utrolig gøy å fått fanget på film! Her er det bare å følge med på bloggen fremover for å se mer dyreliv!

Ha fortsatt en riktig søndagskveld!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *