Vår i luften

De siste dagene har det virkelig vært vår i luften, og da har jeg prøvd å være så mye mulig ute i skogen. Det er ikke noe som er bedre enn å kjenne at våren og varmen er på vei tilbake!

Både søndag og i dag har vært fullt av sol og varme, og da merker man at naturen våkner til live igjen. Ting spirer og gror, mauren begynner å jobbe på spreng og sommerfuglene er allerede på vingene. Det er ingen tvil om at det er vår i luften! Chappy elsker denne årstiden, og siden dette er Tootsie sin første vår er det ekstra morsomt å se hvor gøy hun har det ute i skogen.

I går hadde jeg besøk av min gode venn Nicolai, og da ble det også en skogstur i solen sammen med hundene. Da var det faktisk så varmt at ullgenseren måtte av med en gang, og den kom ikke på igjen under hele turen. Nicolai benyttet pausene med å kjenne solen steke, og fylle på med D-vitamin.

Tootsie er ikke vant med å se så mye spennende kryp og insekter i skogen, så det syntes hun var super gøy. Det ble mye hopp og sprett i lyngen på jakt er både sommerfugler og maur.

Turen ble avsluttet med klassisk pølse på bålet!

Ønsker alle en riktig fin uke!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *