Camp Villmark 2017

Denne helgen var det igjen klart for en av årets store begivenheter innen friluftsliv, jakt og fiske. Det er nå 35 år siden første Villmarksmessen (som var navnet den gang) ble avholdt, hvor Kronprins Harald åpnet messen.

Camp Villmark er et perfekt sted for alle som er friluftsinteresserte , hvor du kan teste ut og kjøpe alt mulig av turutstyr. På messen er det et stort utvalg av utstillere og masse ulike typer av aktiviteter. Her kan du ta deg en kanotur i et basseng på 600 kvadratmeter eller se på ulike norske rovfisker i store akvarium.

For meg som er litt over gjennomsnittet glad i kniver og økser, så var det mye spennende å få med seg. Her kunne du møte noen av Norges aller fremste smeder og knivmakere. Det ble holdt flere kurser innen dette faget. Selv var jeg veldig fornøyd å få med meg et kurs om hvordan man sliper kniver på en profesjonell måte.

Denne messen er selvfølgelig veldig stor når det kommer til jakt og våpen. Som vanlig hadde de største aktørene store stands hvor man kan ta en titt på alt av nyheter innen våpen og optikk.

Selv syntes jeg motordelen på messen var veldig spennende. Her var det alt fra tøffe biler, scootere, båter og skogskjøretøy. Jeg må si jeg virkelig digger de ombyggede bilene fra Arctic Trucks. Dette er noen råkule villmarksbiler som har alt fra spesielle teltløsninger, utstyrsoppbevaring og masse mer. Dette er noe jeg virkelig kunne tenkt meg! 😉

Messen har også masse morsomme tilbud til barna, som speiderleir, klatring og vannaktiviteter. Under hele helgen var det masse fine foredrag fra kjente navn innen villmarkslivet i Norge. Camp Villmark tilbyr uten tvil mange fine opplevelser!

Se Camp Villmark sin promovideo under:

Håper dere har hatt en like fin helg som meg! Ha fortsatt en riktig fin søndag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *