Fredagskveld i skogen

Påskeferien begynner å nærme seg, og det er endelig helg. Denne fredagen var det skikkelig påskevær på gården! Så på kvelden pakket jeg sekken med litt fredags-godt og tok med Chappy og Tootsie ut i skogen

Etter en lang og hektisk uke er det ikke noe bedre med en rolig fredag tilbrakt ute i skogen, hvor man bare kan nyte stillheten og lytte til villmarkens kveldslyder. Det er hva jeg kaller magisk!

Etter å finne den riktige plassen hvor jeg ønsker å tilbringe kvelden, så er det første jeg gjør å tenne bål.  Det gjør jeg vanligvis med tennstål som jeg alltid har med på tur, og med litt bjørkenever som jeg har skrapet opp litt med kniven. Da blir det fort flamme!. Det er noe med ritualet rundt det å tenne et bål jeg aldri blir lei av!

Det er ikke alltid jeg har med meg champagne på tur, men siden det er fredag så er det lov å kose seg litt ekstra! Enten om det er vin eller champagne glass jeg ønsker å nyte på tur tar jeg alltid med meg solide glass i plast. Det er ikke noe gøy med knuste glass i tursekken!

Mine to søte turvenner er også super glade for at det er helg, og at det da som regel er ekstra mange turer i skog og mark. De synes det ofte er ekstra spennende å gå på tur i skogen når det er skumring og kveld. Siden det fortsatt er litt kaldt på kveldene er det viktig å passe på at de ikke fryser, så da har de fått to fine matchende gensere 😉

På menyen denne fredagen var det hamburger med ost, salat og chipotlemajones. Enkel og god turmat!

Det er ikke noe tvil om at maten nesten alltid smaker best på tur ute i naturen, og det var ikke noe annerledes denne gangen heller! Det å nyte god mat og drikke mens man drømmer seg bort i bålets flammer og skogens nattlyder, det slår gullrekka på TV når som helst!

Jeg ønsker alle en riktig fin helg, og en god start på påsken!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *