Påske i Rondane

Nå i påsken trekker store deler av det norske folk opp til fjells for å feire denne høytiden. Det er heller ikke så rart, for påskestemningen i den norske fjellheimen er helt magisk!

Jeg elsker å være på fjellet i påsken, hvor jeg kan hygge meg med både venner og familie. Selv så har jeg hytte på Mysusæter i Rondane som er et sted jeg aldri blir lei av å være. Når påskesola skinner og skiføre er bra, finnes det ikke noe bedre sted! Når jeg var på hytta sist sammen med Kjetil og hans barn, hadde vi en fantastisk tur med nydelig vær. Da ble det mange fine skiturer med kakao og kvikklunsj!

Det er uendelig mange fine turopplevelser i Rondane både vår, sommer, høst og vinter. Det er ikke uten grunn at Rondane er Norges aller eldste nasjonalpark. Det å være på hytta med så mange fine turmuligheter er  noe som mine hunder elsker også. Siden Tootsie fortsatt er litt liten, har ikke hun vært med på så lange skiturer enda. Men Chappy digger å dra på skiturer, og da skal det gå fort! Blir det for lange pauser, begynner hun å mase om å fortsette, så hun er en skikkelig turhund! Under er en liten påskefilm fra Rondane og hytta, hvor dere kan se hvor ivrig Chappy er i skiløpa:

Denne påsken skal jeg både være på gården og hytta til mine foreldre i Kragerø, og kanskje noen dager på fjellet også. Så da blir det det både turer langs kysten, i skogen og litt ski 😉

På bloggen i påsken kommer jeg til å dele noen deilige påskematoppskrifter og litt annet påskeinspirasjon. Jeg ønsker alle mine lesere en riktig God Påske enten dere er på ski i fjellet eller koser dere andre steder! Nyt påskeferien!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *