Påskekyllinger på nabogården

Her om dagen vår jeg på en skikkelig hyggelig påskelunsj hos gode venner på nabogården. Det vår også veldig trivelig å hilse på deres nye tilskudd i dyrefamilien!

Tore og Morten som bor på nabogården er veldig gode venner av meg, og to personer som er like glad i dyr og naturen som meg. Derfor er det alltid like hyggelig å være sammen, enten det er på tur i skogen med hundene våre eller på gårdsbesøk hos hverandre.

Før jeg dro på hytta ble jeg invitert på en deilig påskelunsj ute i deres vakre vinterhage. Etter lunsjen fikk jeg møte noen søte små gule skapninger, som jeg hadde sett frem til å hilse på. Tore og Morten hadde nemlig fått kyllinger for noen uker siden. Det er hva jeg kaller skikkelig påskestemning!

Selv om kyllingene allerede har vokst masse siden de fikk dem, må de fortsatt være inne under varmelampe i vaskekjelleren. I starten må de faktisk nesten ha 35 varmegrader for å overleve! Nå som de bare er noen uker unna for å være store nok til å flytte ut i hønsehuset, kan de ha det litt kjøligere.

Tore viser stolt frem en av sine kyllinger

Under kan dere se en liten videosnutt av disse søte små pipende kyllingene:

Påskekyllinger

Hyggelig å besøke de søte små "påskekyllingene" på nabogården! 😉

Posted by Life by Christian on Freitag, 14. April 2017

Neste gang jeg ser disse yndige ”påskekyllingene” har de vokst enda mer, og kanskje er allerede ute sammen med de andre store hønene. På små kyllinger er det ikke mulig å se hvilket kjønn de er, så det blir også spennende å se hvem som blir høner og haner.

Ønsker alle en riktig god påskehelg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *