Sniktitt på ny storserie

Påsken er absolutt en tid for mye aktivitet ute med turer og skisport. Men for meg hører det også til å kose seg med noen riktig gode tv-serier. Det er hva jeg kaller skikkelig avslapning!

Jeg var så heldig å få muligheten til å se en sniktitt på TV kanalen National Geographic sin nye storsatsing inne tv-serier – Genius. Denne serien har premiere på National Geographic søndag 23 april. Etter å ha sett to episoder av denne velproduserte serien kan jeg nesten ikke vente med å se mer! Så hver søndag fra 23 april kl 22:00-23:00 anbefaler jeg virkelig alle som liker gode serier å se på National Geographic. Genius består av til sammen 10 episoder.  Les mer om serien her.

Denne nye serien handler om den legendariske tyskfødte fysikeren Albert Einstein, som blant annet er kjent for sin utforming av relativitetsteorien. Hans bidrag til fysikken gjør at han sees på som grunnleggeren av den teoretiske fysikken i det 20. århundre. I denne nye serien følger vi en ivrig og rebelsk Albert Einstein som en ung student, og som en eldre kjent professor under utbruddet av nazismen i Tyskland. Her får vi et fasinerende innblikk i Einstein sitt liv utover vitenskapen, men også hans kjærlighetsliv og forhold til familie.  Serien er basert på boken Einstein: His Life and Universe av Walter Isaacson. En av seriens produsenter er en av mine favoritt regissører Ron Howard, som også har regissert den første episoden. Den unge Albert Einstein spilles av Johnny Flynn, og Oscar vinner Geoffrey Rush portretterer Einstein i hans eldre dager. Denne serien har virkelig noen av de dyktigste folkene i bransjen både foran og bak kamera, så det er ikke rart at Genius er så velprodusert  serien som den er!

Regissør Ron Howard instruerer Johnny Flynn som spiller den unge Albert Einstein
Den unge Einstein (Johnny Flynn) sammen med den eldre utgaven (Geoffrey Rush)

Se trailer til Genius under:

Det er ikke bare jeg som elsker å kose meg med gode tv-serien foran storskjermen i sengen, men da er også Chappy alltid på plass! Hun elsker å ligge på mitt fang å se på serier, og følger ekstra med når det er action 😉

Chappy koser seg med Genius på storskjerm i sengen, mens Tootsie tygger bein

Se Chappy som titter på Genius sammen med meg under:

Chappy elsker TV- serier

Chappy elsker å kose seg med en god tv-serie, særlig når det er litt action 😉

Posted by Life by Christian on Donnerstag, 13. April 2017

Jeg gleder meg virkelig til å fortsette å følge med på denne vakre og gripende serien. Så følg med på National Geographic Søndag 23 april kl 22:00-23:00!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *