Våknet opp til ny vinter!

Før jeg la meg i går kveld, satt jeg ute for å se på en vakker solnedgang, det var virkelig en nydelig vårkveld! Men her i Norge kan ting forandre seg fort! Når jeg våknet opp i dagtidlig var det helt hvitt utenfor soveromsvinduet mitt. Vinteren hadde vendt tilbake!

Jeg har ingenting imot snø og er veldig glad i vinteren, men nå var jeg egentlig  klar for at våren kunne ta helt over. Men kong vinter hadde tydeligvis litt mer krefter igjen, så dette ble nok en litt spesiell  mandagsmorgen for de fleste som bor i Oslo og Akershus område.

Dette ble så klart en toppsak for meteorologene i dag, siden dette var litt utenom det vanlige så sent i april. Så da var det ekstra gøy at Yr.no brukte mitt bilde på hovedsiden til deres nettside i dag.

I videoen under kan dere se hvordan det så ut på gårdsplassen min i dag:

Vinterdag i april

Hadde ikke ventet meg å våkne opp til vinter denne mandagen! Slik så det ut på gården i dag tidlig 😀

Posted by Life by Christian on Montag, 24. April 2017

For litt siden skrev jeg om vårblomster og de grønne skuddene på trærne som kom frem i vårsolen. Denne mandagen var de igjen dekket av snø, men heldigvis er vårvekstene så hardføre at det skal nok gå bra.

Jeg håper på tross av en litt uventet tilbakekomst av vinteren at dere alle har en fin start på uken!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *