Første sommerkveld

Denne lørdagen var været helt fantastisk, og det føltes virkelig som årets første sommerdag. Det var godt over 20 grader, og solen skinte hele dagen. Ganske uvirkelig da å tenke på at det faktisk snødde fredagen for litt over en uke siden!

I går var det varmt og deilig til langt ute på kvelden, akkurat som en deilig sommerkveld skal være. Med så deilig vær ute, og en vakker solnedgang i vente var det bare å sette seg ned med en G&T og nyte utsikten mens hundene lekte fritt rundt i hagen.

Solnedgangene på forsommeren er kanskje noe av det vakreste jeg vet om, det er noe med den perfekte blandingen av lys og mørke som skaper magisk fargespill på himmelen. For hvert minutt som går forandrer lyset og fargene seg, så det er bare å følge med på himmelshowet mens det varer.

I går satt jeg opp et kamera for å få filme solnedgangen i en time-lapse. Som dere ser var det fullt av insekter i luften på grunn av den plutselige varmen. Under kan dere se hele solnedgangen jeg beundret i går kveld, kortet ned på rundt 1 minutt:

Selv om det er meldt litt kaldere i været frem over, får slike dager virkelig en til å drømme om sommer, og det er ikke lenge til nå. Snart er det bugnende av blomster og grønt over alt! Under kan dere se en film jeg laget sist sommer fra en annen sommerkveld på gården:

Ha en riktig fin søndag alle sammen!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Nydelig solnedgang 🙂 Fin måte å forkorte den ned på!

    1. Christian

      Tusen takk for det Anita! 🙂