17 mai på gården

Endelig så er det 17 mai, og vi kan igjen feire vår nasjonaldag! Denne dagen er elsket av både store og små, og er en dag som mange ser frem til. Det er en dag som samler oss, og som er full av individuelle tradisjoner. Selv har jeg feiret 17 mai på gården de siste årene.

Dette året har jeg lovet min niese og nevø å se dem gå i tog, så det blir veldig hyggelig. Derfor blir denne nasjonaldagen feiret i min barndomsby Skien i Telemark. Sist år ble som sagt feiret på gården, så det blir en annen type feiring. Det er en mye mer rolig måte å feire denne dagen på, uten tog og masse folk. Men absolutt veldig hyggelig når man har venner på besøk og pynter opp et festbord, samt at det er ikke så mye stress for hundene.

Under kan dere se en liten film jeg laget fra sist 17 mai feiring på gården:

Jeg synes det er hyggelig å ha litt variasjon på hvordan man feirer 17 mai. I år blir det veldig hyggelig å feire dagen i Skien sammen med familie, da det er veldig lenge siden sist. Hvem vet hva som frister neste år, kanskje det blir nasjonaldagsfeiring på fjellet. Det er heller ikke feil! 😉

Ønsker alle en riktig fin 17 mai! Gratulerer med dagen kjære Norge!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *