Morgentur langs kyststien

De siste dagene har det vært fantastisk vær ved kysten i Telemark, og derfor valgte jeg å ta meg en langhelg her. Det har vært noen fine dager med turer og mye fisking. I dag tok jeg med meg hundene på tur langs kyststien som går forbi hytta.

Turistforeningen har mange flotte kyststier langs skjærgården hvor vår familiehytte ligger, så her kan man velge mellom korte turer til flere langturer. Dette var en strålende dag å tilbringe ved havet, og oppleve kyststiens vakre turområde. Så når jeg våkent i dag var det bare å pakke en liten tursekk og komme seg ut mot havet!

Kyststien jeg valgte å ta med hundene på i dag er rundt 8 kilometer tur/retur til hytta, så det er en passe distanse når man ikke ønsker å gå alt for langt. Dette er en skikkelig koselig tur å gå med mye variert kystterreng.

Det er virkelig sommerstemning langs kysten her nede nå, og det er en fantastisk følelse! Det har vært godt og varmt med mye sol den siste tiden, så da finnes ikke det noe bedre sted å være.

Jeg pleier alltid å ha med meg fiskeutstyr i sekken når jeg går tur her, slik at jeg kan ta en liten pause for å kaste litt med  stanga. Jeg hadde håpet på å få litt mer sjøørret, men de siste dagene har jeg kun fått torsk. Men det er jo også flott å få! Makrellsesongen er rett rundt hjørne nå, og det synes jeg også er veldig gøy å fiske etter.

Denne turen har vært en nydelig start på en ny uke, og i kveld bærer det tilbake til gården. I løpet av uken skal jeg dele med dere mer av hva jeg bruker som råvarer til matretter av ville vekster fra skogen.

Ønsker alle fortsatt en riktig fin mandag!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *