Om Meg

Christian Thorsbye

Christian er født og oppvokst i Skien hvor han i sin ungdom utdannet seg som elektriker. Han har i sitt voksne liv bodd mange år i Oslo og i utlandet. Hans karriere startet først innen filmbransjen hvor han jobbet med en rekke kjente filmproduksjoner. Han reiset på denne tiden verden rundt for å delta på noen av de mest kjente filmfestivaler, som blant annet filmfestivalen i Cannes. På disse turene i utlandet ble han kjent med mange viktige personer både i filmbransjen og ikke minst i motebransjen (hvor han både jobbet som modell, stylist og talsperson). Når Christian kom tilbake til Norge begynte han å jobbe i motebransjen for fullt som stylist for blant annet Jan Thomas. I løpet av denne tiden bygget han opp sitt eget firma hvor han jobbet med en rekke prominente merker og magasiner innen både mote, interiør og livsstil. Han har også jobbet med hudpleie, spa og velvære. I 2008 startet Christian opp livsstilmagasinet www.lifebychristian.com som etter kort tid ble et meget populært online magasin. Dette var på den tiden en av de aller første herrebloggene av sitt slag i Norge.

”Jeg er takknemlig for at jeg har hatt muligheten til å jobbe med så mye forskjellig i livet, det føler jeg har stor glede av i en kreativ hverdag både jobb og privat” sier Christian.

Christian elsker å leve et kreativt liv, og har bakgrunn og erfaring fra mange ulike sjangere og bransjer i sitt liv. En av hans viktigste kilder til inspirasjon og energi er hans kjærlighet til naturen. Det å oppleve naturen, dyrelivet og roen ute i det fri er en viktig del av hverdagen til Christian. Fremover ønsker han også å inspirere flere til å bruke naturen rundt seg via sin blogg. Christian ønsker at naturen og et rikt friluftsliv skal føles tilgjengelig for alle folk. Han mener selv at det å prioritere et friluftsliv er medisin både for kropp og sjel.

”Det å være ute i naturen å føle en nærhet og tilhørighet til den, gir meg en ubeskrivelig stor lykke” sier Christian.

Det er ingen tvil om at Christian sin CV er lang og variert, og han har hatt mange forskjellige faser og erfaringer i sitt liv. Dette er heller ikke så ulikt historien til hans nettside Life by Christian. Dere som har fulgt med denne siden under årenes løp har fått med dere flere utviklinger og forandringer siden sin oppstart i 2008. Men den største forandringen er nok etter sin siste relansering nå i samarbeid med United Influencers.

Vi håper både gamle og nye lesere vil følge med på denne spennende nye reisen!